29.10.2008

Mustafa



Yurt İçi Vizyon Tarihi
29/10/2008

Yönetmen: Can Dündar
Oyuncular: Bahadır Yazıcı, Gökhan Akyüz, Burak Onaran, Ediz Mehmedali

Stüdyo:

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Belgesel

Süre: 120 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Türkçe

Konu: 10 Kasım 2008, Atatürk’ün ölümünün 70. yıldönümü. Türkiye 70 yılda Ata’sı için dört başı mamur bir film yapamadı. Yapılan belgeseller, Türkiye ölçeğiyle sınırlı, belli bir dönemle kısıtlı ve resmi bir dilde tutsak kaldı. Selânik’ten Dolmabahçe’ye kadar hayatını başından sonuna mercek altına alan, onu şablonlardan uzak olarak askeri, siyasi, insani boyutlarıyla anlatan bir filmin eksikliği hep hissedildi. Mustafa, işte bu ihtiyaca cevaben hazırlandı.

Devrim Arabaları


Yurt İçi Vizyon Tarihi
24/10/2008

Yönetmen: Tolga Örnek
Oyuncular: Murat Dişli Halit Ergenç, Uğur Polat, Altan Erkekli, Onur Ünsal, Vahide Gördüm, Serhat Tutumluer, Selçuk Yöntem, Sait Genay, Altan Gördüm, Seçil Mutlu, Taner Bİrsel, Ali Düşenkalkar, Haluk Bilginer

Stüdyo:

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Dram

Süre: 123 dakika

Altyazı:
Ses: Türkçe

Konu: Devlet başkanı cemal gürsel tümüyle yerli üretim bir otomobil yapılmasını emreder ve görevin tcdd işletmesine verildiği bildirilir. o gün orada bulunan 23 mühendis bu emri türk insanının makûs talihine karşı bir meydan okuma olarak algılarlar. en küçük bir tereddüt ya da endişe sergilenmeksizin derhal işe başlanır. çalışma mekanı olarak devlet demiryollarının eskişehirdeki cer atölyesi seçilir. zaman müthiş dardır. cumhuriyet bayramı na kadar yalnızca 130 günü vardır ekibin. türkiye’nin ilk yerli otomobili olacak eserin adı da konmuştur: “devrim”.

Paris



Yurt İçi Vizyon Tarihi
24/10/2008

Yönetmen: Cedric Klapisch

Oyuncular: Juliette Binoche, Romain Duris, Fabrice Luchini, Albert Dupontel, François Cluzet

Stüdyo:

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Romantik, Komedi, Dram

Süre: 130 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Fransızca

Konu: Parisli dansçı Pierre'in ciddi bir hastalığı vardır ve yakında öleceğine inanmaktadır.Bu yeni durum nedeniyle,etrafına ve tüm tanıdıklarına artık farklı bir gözle bakar:Kız kardeşi Elise,bir mimar,kaçak bir göçmen,bir fırıncı ve tabii ki Paris...Karşısına kim çıkarsa çıksın,o da onlarla hayatın derinlerine dalar;Paris'i,hayat sevgisini ve ölümü yeniden keşfeder.

Sihirli Şehir


Yurt İçi Vizyon Tarihi
24/10/2008

Yönetmen: Gil Kenan

Oyuncular: Bill Murray, Tim Robbins, Martin Landau, Toby Jones, Saoirse Ronan, Marianne Jean-baptiste, Harry Treadaway

Stüdyo: 20th Century Fox

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Macera, Aile, Fantazi, Bilimkurgu

Süre:

Altyazı: Türkçe

Ses: Ingilizce

Konu: Lina ve doon adlı iki çocuk... onlar, gökyüzünün her zaman karanlık olduğu, güneşin doğmadığı ember kentinde yaşarlar. bu yüzden kentteki sokak lambaları ve evlerdeki ışıklar sürekli yanmaktadır. ember kentinin enerji kaynaklarının tükenmeye başlamasıyla birlikte lambalar da titreşerek sönmeye yüz tutar. bunun üzerine iki kardeş, ember kentinin kuruluşundan beri var olan gizemi çözmek ve insanlara gün ışığını sağlamak için çareler aramaya başlarlar.

Aşk Tutulması


Yurt İçi Vizyon Tarihi
24/10/2008

Yönetmen: Murat Şeker
Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Fahriye Evcen, Tim Seyfi, Ali Erkazan, Suzan Aksoy

Stüdyo: Tims Productions & Sugarworkz Film

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Romantik, Komedi

Süre:

Altyazı: Türkçe

Ses: Türkçe

Konu: Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur’un ve hem de Pınar’ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.

20.10.2008

Üç Maymun



Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan
Oyuncular: Yavuz Bingöl, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Sungar, Ercan Kesal, Cafer Köse, Gürkan Aydın

Stüdyo:

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Dram
Süre: 110 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Türkçe

Konu: Küçük zaafların büyük yalanlara dönüşerek parçaladığı bir ailenin gerçeği örtbas ederek her şeye rağmen bir arada kalma çabası. Altından kalkamayacağı acılara ya da sorumluluklara maruz kalmamak adınagerçeği bilmek istememek, onu görmemek, duymamak, hakkında konuşmamak ya da günümüz tabiriyle “Üç Maymun”u oynamak, onun varolduğu gerçeğini ortadan kaldırır mı?

18.10.2008

Max Payne


Yurt İçi Vizyon Tarihi
17/10/2008

Yönetmen: John Moore
Oyuncular: Mark Wahlberg, Chris O'donnell, Beau Bridges, Ludacris, Mila Kunis, Donal Logue, Amaury Nolasco

Stüdyo: 20th Century Fox

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Aksiyon, Macera

Süre: 125 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Ingilizce

Konu: New York’ta DEA ajanı olan Max Payne hayatta herşeye sahiptir; çok iyi bir iş, mükkemmel bir eş ve güzel bir kız çocuk. İçinde olduğu bu Amerikan rüyası kısa zamanda bir kabusa dönüşür. Bir gün eve döndüğünde eşi ve bebeğini vahşice öldürülmüş halde bulur. Kendi başına bu cinayetin izlerinin peşine düşer ve fakat NYPD onu çeteler, acımasız işbirlikleri ve şehrin gördüğü en şiddetli fırtınanın arasına çeker. Kaybedecek hiçbirşeyi olmayan, dürüst ve metanetli bir adam olan Max, ailesini duyuğu sonsuz sevgiyle de beraber bu cinayetleri ve şehirdeki pislikleri çözmek için biçilmiş kaftandır. Yeraltı hayatının karanlığıyla uğraşırken, başka dünyalardan düşmanlar da onu karanlığa itecektir.Özlemle beklediği intikamın vakti gelmiştir!

Ölüm Yarışı


Yurt İçi Vizyon Tarihi
17/10/2008

Yönetmen: Paul W.s. Anderson
Oyuncular: Jason Statham, Tyrese Gibson, Joan Allen, Ian Mcshane, Natalie Martinez, Jason Clarke

Stüdyo: Universal Pictures

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Aksiyon, Macera, Bilimkurgu, Gerilim

Süre: 90 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Ingilizce

Konu: Ekstrem sporlara ve reality kanallarındaki yarışmalara duyulan büyük ilgi, reality tv ekranlarını kan gölüne çevirmiştir. sıra artık dünyanın en ekstrem yarışına gelmiştir ve katılımcıları katil ruhlu mahkumlardır. özel donanımlı arabalar, birbirinden acımasız ve tehlikeli mahkumlar, yarışın seyrini belirleyen yöneticiler el ele vererek dünyanın en çok rating alan dizisini yaratmışlardır. “ölüm yarışı”nın kuralları basittir: beş yarış kazan, özgürlüğünü al. kaybedersen ölürsün!

Kod Adı: Jcvd


Yurt İçi Vizyon Tarihi
17/10/2008

Yönetmen: Mabrouk El Mechri
Oyuncular: Jean-claude Van Damme, François Damiens, Zinedine Soualem, Karim Belkhadra, Jean-françois Wolff, Anne Paulicevich

Stüdyo:

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Polisiye, Dram, Komedi

Süre: 96 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Fransızca

Konu: Vergi problemleri ve kızının velâyet davası ile mücadele ederken, aksiyon filmlerinin yıldızı Jean Claude Van Damme huzuru ve sükûneti bulmak için doğduğu ülkeye geri dönecektir.

Acaip Bi Film



Yurt İçi Vizyon Tarihi
17/10/2008

Yönetmen: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Oyuncular: Carmen Electra, Kimberly Kardashian, Matt Lanter, Vanessa Minnillo, Crista Flanagan, Nicole Parker, Ike Barinholtz

Stüdyo: 20th Century Fox

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Komedi

Süre: 90 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Ingilizce

Konu: “Scary Movie”, “Date Movie”, “Epic Movie” ve “Meet the Spartans”ın arkasındaki ekip, bu kez “Disaster Movie - Acaip Bi Film” ile bu kez felaket filmleriyle dalgalarını geçiyorlar.“Disaster Movie - Acaip Bi Film”de, bilinen her türlü doğal felaketin -göktaşları, kasırgalar, depremler- yaşandığı bir gecede hayatta kalmaya çabalayan 20’li yaşlardaki bir grup gencin başına gelenler anlatılır. Kentteki felaketler birbirini izlerken bu büyük yıkımı durdurabilmek için bir dizi gizemli olayı çözmek zorunda kalırlar.

Sevgi Fırtınası


Yurt İçi Vizyon Tarihi
17/10/2008

Yönetmen: George C. Wolfe
Oyuncular: Richard Gere, Diane Lane, Scott Glenn, James Franco, Christopher Meloni, Viola Davis, Mae Whitman, Pablo Schreiber

Stüdyo: Warner Bros Pictures

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Romantik, Dram

Süre:

Altyazı: Türkçe

Ses: Ingilizce
Konu: Adrienne çevresini saran çatışmalar üzerinde düşünebilmeye çok ihtiyaç duyduğu için, Rodanthe’de sükunet bulmaya gelir. Genç kadının sıkıntılarının kaynağı eve dönmesi için direten kocası, ve verdiği her karardan nefret eden kızıdır. Adrienne’in Rodanthe’ye varışından çok kısa bir süre sonra, büyük bir fırtınanın yaklaşmakta olduğu bildirilir. O sırada Dr. Paul Flanner da (Richard Gere) kasabaya gelir. Motelin tek konuğu olan Flanner bir haftasonu kaçışı için orada değildir. Onun amacı kendi vicdan hesaplaşmasını yapmaktır. Şimdi fırtına da yaklaşırken, bu ikili huzuru birbirlerinde ararlar. Bu büyülü haftasonu Adrienne ile Paul’un hayatlarının kalanına yansıyacak, hayatlarını değiştirecek bir aşkı beraberinde getirir.

Sevimli Dinozor Tatilde


Yurt İçi Vizyon Tarihi
17/10/2008

Yönetmen: Reinhard Klooss, Holger Tappe

Oyuncular:

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Komedi, Macera, Animasyon

Süre: 84 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Almanca

Konu: Sevimli Dinazor Urmel, yaşadığı adanın en popüleridir. Adeta star ilgisi gören Urmel'in adadaki saltanatı, bir profesörün Barnaby adındakı küçük bir pandayı adaya getirmesiyle sarsılır.Barnaby'iyi kıskanan Urmel tekrar eski günlerine dönmek istiyordur ve bir gün tüccar bir adarm Urmel'e tekrar popülerliğini kazanma vaadi vererek onu bir eğlence parkına götürmeyi ikna eder. Aslında tüccarın niyeti kötüdür ve orada Urmel'i zincire vurur. Sevimli dinazoru kurtaracak olan da onun ardından gizlice gemiye binen Barnaby ve arkadaşlarıdır.

İron Man



DVD Çıkış Tarihi
15/10/2008

Yönetmen: Jon Favreau
Oyuncular: Robert Downey Jr., Terrence Howard, Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges, Shaun Toub, Leslie Bibb, Bill Smitrovich, Nazanin Boniadi

Stüdyo: Paramount Pictures, Marvel Studios

Dağıtıcı Firma: Tiglon

Kategori: Aksiyon, Dram, Fantazi

Süre: 126 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Türkçe

Konu: Bilim adamı, mucit, milyoner, kızların sevgilisi tony stark düşman bir ülke tarafından kaçırılır ve burdan kurtulmak için yüksek teknoloji ürünü bir zırh inşa eder. şimdi onun tek bir misyonu vardır: dünyayı kötülüklerden korumak. pek çok arkadaşının aksine o süper kahraman olarak doğmamış, kendi kendini yaratmıştır. yardımcı rollerde gwyneth paltrow, terrence howard ve jeff bridges’le fantastik, yüksekten uçan “oldukça eğlenceli” bir filme hazır olun.

Not: Seni Seviyorum



DVD Çıkış Tarihi
15/10/2008

Yönetmen: Richard Lagravenese
Oyuncular: Hilary Swank, Gerard Butler, James Marsters, Jeffrey Dean Morgan, Lisa Kudrow, Gina Gershon, Kathy Bates, Harry Connick Jr., Dean Winters, Mike Doyle, Marcus Collins, Tony Devon, Sal Longobardo, Stephen Singer, Chris Edwards, Eliezer Meyer, Madalyn Mckay, Don Sparks, Bryan Webster, Richard Wallace Smith, Roger Rathburn

Stüdyo: Warner Bros Pictures

Dağıtıcı Firma: Tiglon

Kategori: Romantik, Komedi

Süre: 126 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Türkçe

Konu: Bazen geride söylenecek sadece bir tek şey kalır. yeni birşeyler satın alın. disko kraliçesi olun. balık tutmayı öğrenin. şansınız deneyin. seyehat edin. gülün. aşık olun. bazen gerçekten yaşadığınızı anlamak için tüm ihtiyacınız olan küçük bir teşviktir, tıpkı holly kennedy’nin hayatının aşkından aldığı gibi. birbirinden gizemli bir dolu mektup almak gibi. tıpkı ihtiyacın olduğunda sana gülümseyecek kız arkadaşların gibi.

London



DVD Çıkış Tarihi
15/10/2008

Yönetmen: Hunter Richards

Oyuncular: Chris Evans, Jessica Biel

Stüdyo:

Dağıtıcı Firma: Tiglon

Kategori: Dram

Süre: 92 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Ingilizce

Konu: Şehir değil , kadın. çok seksi bir kadın doğal olarak syd’in (chris evans) london’la (jessica biel) tutku dolu ilişkisi bittiğinde syd harabeye döner.unutmak ve hissizleşmek için kendini alkol ve uyuşturucuya veren syd , london2ın arkadaşlarının onun için bir veda partisi verdiğini öğrenir ve davet edilmemesine rağmen ,tedarikçisi (jason statham) ile beraber partiye gider.bedeli ne olursa olsun eski kızarkadaşını şehri terketmemesi için ikna edecektir.

Vur Ve Kaç



DVD Çıkış Tarihi
15/10/2008

Yönetmen: Kiefer Sutherland

Oyuncular: Kiefer Sutherland, Vincent Gallo

Stüdyo:

Dağıtıcı Firma: Tiglon

Kategori: Macera

Süre: 106 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Ingilizce

Konu: Plan basitti. bir uyuşturucu dağıtıcısını soymak ve nakitle hızla kayıplara karışmak. fakat işler planlandığı gibi gitmedi, gizli bir polisin attığı bir kurşunla, çok sayıda rehine, bir bavul dolusu kokain ve açığa çıkan büyük sırlar ortalığı karıştırdı.

12.10.2008

Vicdan


Yurt İçi Vizyon Tarihi
10/10/2008

Yönetmen: Erden Kıral

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Murat Han, Tülin Özen

Stüdyo:

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Dram

Süre:

Altyazı: Türkçe

Ses: Türkçe

Konu: Küçük bir kasabada yaşayıp emeğiyle varolmaya çalışan üç kişinin arasında geçen tutkulu ve karmaşa içeren acımasız bir aşk hikayesi.
Aydanur hayatın ona sunduklarıyla yetinmeyen ve kolay yoldan para kazanmanın yolunu arayan bir kadındır. Mahmut ise Aydanur ile karısı Songül arasında kalmıştır. Ama Aydanur kalbinde daha ağır basmaktadır. İkisinin yolu böylece bir pavyonda kesişir.

Dinle Neyden



Yurt İçi Vizyon Tarihi
10/10/2008

Yönetmen: Jacques Deschamps
Oyuncular: Ahu Türkpençe, Alican Yücesoy, Emin Olcay, Metin Hara, Lale Mansur, Jean Benguigui, Burhan Öçal, Altuğ Yücel, İsmail Hakki, Taner Ertürkler, Jean Gabriel Nordmann

Stüdyo:

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Romantik

Süre:

Altyazı: Türkçe

Ses: Türkçe

Konu: Mevlevihane defterlerini tutmakla görevli Derviş, aynı zamanda eski bir Osmanlı Paşası olan Nuri Dede efendinin hizmetindedir. Dede efendi ve onun eski dostu olan bazı Fransız diplomatlar yaklaşan harbi önlemeye çalışmaktadır. Gayriresmi olarak sürdürülen bu çalışma, Sultan III.Selim'in kızkardeşi Beyhan Sultan'a ait Sahilsaray'da gerçekleştirilmektedir.
Rahatsızlanan Dede efendiye, diplomatik müzakereler sırasında eşlik eden Saray Tabibi Halil ile Beyhan Sultan'ın yardımcısı Gülnihal Kalfa arasında bir yakınlık yaşanmaktadır

Aşkın Peşinde



Yurt İçi Vizyon Tarihi
10/10/2008

Yönetmen: Isobel Coixet
Oyuncular: Penélope Cruz, Ben Kingsley, Patricia Clarkson, Peter Sarsgaard, Dennis Hopper, Deborah Harry

Stüdyo: Mgm

Dağıtıcı Firma: D Productions

Kategori: Dram

Süre: 108 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Ingilizce

Konu: Karizmatik profesör david kepesh macerasever bayan öğrencilerin peşinde olmakla ünlüdür. fakat onlarla yakınlaşmamaya özen gösterir. bir gün büyüleyici consuela castillo dersine girer ve koruyucu maskesi düşer. kuzguni siyah saçlarıyla güzelliği kepesh’i büyüler ve tüm düzenini bozar. kepesh’e göre vücudu mükemmel bir sanat eserine eş değer olsa da, consuela bir arzu objesi olmaktan ötedir. çok güçlü bir karaktere ve duygusal yoğunluğa sahip olduğu için kepesh’in önyargılarına meydan okur. kepesh’in consuela’ya ihtiyacı bir takıntı haline gelir. sonunda kıskançlık dolu aldatılma fantazileri nedeniyle consuela kepesh’ten uzaklaşır. darmadağın olmuş kepesh zamanın yıkıcı etkisiyle yüz yüze gelir. kendini derslerine verir. eski dostlarını kaybetmenin acısıyla yüzleşir. iki yıl sonra, consuela hayatına yeniden girer; her şeyi değiştirecek, acil, çaresiz bir istekle.

Dehşet Treni


Yurt İçi Vizyon Tarihi
10/10/2008

Yönetmen: Ryuhei Kitamura
Oyuncular: Bradley Cooper, Vinnie Jones, Brooke Shields, Leslie Bibb, Roger Bart, Peter Jacobson, Barbara Eve Harris, Quinton 'rampage' Jackson

Stüdyo: Lionsgate

Dağıtıcı Firma:

Kategori: Dram, Korku

Süre: 100 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Ingilizce

Konu: New York'lu bir fotoğrafçı olan Leon Kaufman, sanat galerisi sahibi olan Susan Hoff'un etkisiyle daha güçlü hale gelmektedir Bu sırada bir seri katille yolları kesişen Leon, insanlığın karanlık tarafına şahit olmaya başlayacaktır...
Geceleri metrolarda seri cinayetler işleyen Mahogany, kurbanlarını korkunç şekilde parçalara ayırır. Leon'un Mahogany'e olan ilgisi, kız arkadaşının tüm korkularına rağmen onu metroların içine ve şeytanın ta kendisine doğru çeker; kız arkadaşı Maya da onla beraber bu karanlığa sürüklenip gidecektir.

Kirli İşler


DVD Çıkış Tarihi
8/10/2008

Yönetmen: Johnny To
Oyuncular: Simon Yam, Ka Tung Lam, Suet Lam, Andy On, Mark Cheng, Nick Cheung, Mo-hau Cheung, Siu-fai Cheung, Louis Koo

Stüdyo: Tartan Films

Dağıtıcı Firma: Tiglon

Kategori: Gerilim, Dram, Polisiye

Süre: 85 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Türkçe

Konu: Eğer bir gangster olmak istiyorsanız, en büyük gücü elinizde tuttuğunuzdan emin olun. acımasız hong kong sokaklarında ard arda vahşet dolu suçlar işlenmektedir. bu suçların arkasında organize örgütler yer almaktadır. acaba bu örgütler kendi içlerindeki yozlaşmaya nasıl engel olabileceklerdir? election size ilk dakikasından sonuna kadar aksiyon dolu dakikalar vaat ediyor.

İhtiras Oyunları




DVD Çıkış Tarihi
8/10/2008

Yönetmen: Alan Hruska
Oyuncular: Anson Mount, Erica Leerhsen

Stüdyo:

Dağıtıcı Firma: Tiglon

Kategori: Dram

Süre: 110 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Türkçe

Konu: Şiddetli arzuları yüzünden kariyerini ve hayatını tehlikeye atan bir adamın hikayesi alec brno (anson mount) amerikan rüyasına ulaşmış gibi görünüyordu. queens’den gelen bu yoksul çocuk, ülkenin en iyi hukuk fakültelerinden birinden mezun olup, new york’un en büyük şirketlerinden birinde çalışmaya başlamış ve kariyer basamaklarını hızla tırmanmıştır. fakat, uyuşturucu bağımlısı ve bir mafya babasının eşi annie sullivan’a (erica leerhsen) aşık olur.

O.. Çocukları


DVD Çıkış Tarihi
8/10/2008

Yönetmen: Murat Saraçoğlu

Oyuncular: Demet Akbağ, Özgü Namal, Altan Erkekli

Stüdyo:

Dağıtıcı Firma: Tiglon

Kategori: Dram, Komedi

Süre: 120 dakika

Altyazı: Türkçe

Ses: Türkçe

Konu: Yıl 1981... türkiye, askeri rejimin yönetimi altındadır. hayat kadınlarının çocuklarına bakıcılık yapan emanetçi annenin evinin ekseninde inanılmaz olaylar gelişecektir. hayata dair tüm gerçeklerin ve duyguların iç içe örüldüğü bu evde yaşanacak dram ve trajik komik olaylar hafızalardan silinmeyecek.


6.10.2008

Kartal Göz


Yurt İçi Vizyon Tarihi
3/10/2008

Yönetmen : D.J. Caruso

Oyuncular: Shia LaBeouf, Billy Bob Thornton, Anthony Mackie, Rosario Dawson, Ethan Embry, Michael Chiklis, Michelle Monaghan, Eric Christian Olsen, Lynn Cohen, Madylin Sweeten, Anthony Azizi

Stüdyo:

Dağıtıcı Firma: UIP Filmcilik

Kategori : Aksiyon / Dram / Gerilim / Macera

Süre:

Altyazı : Türkçe

Ses : Ingilizce

Konu: Michelle Monaghan filmde, teröristler tarafından kapana kıstırılıp, suikast düzenlemeye hazırlanan bir terör hücresine katılmaya zorlanınca Shia LaBeouf’un oynadığı karakter ile isteksizce ittifak yapmak zorunda kalan bir bekâr anneyi canlandırıyor.

Gölgeler


Yurt İçi Vizyon Tarihi
3/10/2008

Yönetmen: Milcho Manchevski

Oyuncular Petar Mircevski, Sabina Ajrula, Filareta Atanasova, Salaetin Bilal, Tjasa Cvetkov, Dime Ilijev, Vladimir Jacev, Borce Nacev, Ratka Radmanovic, Vesna Stanojevska, Ilko Stefanovski, Goce Vlahov

Stüdyo:

Dağıtıcı Firma : Tiglon

Kategori: Dram / Korku

Süre:

Altyazı : Türkçe

Ses :Ingilizce

Konu : Yağmurdan Önce filmiyle tanınan Milcho Manchevski'nin cinsellik, ölüm ve bu ikisinin arasındaki birkaç önemli şeyle ilgili bu filmi, tıpkı Hamlet gibi, hayaletlerin musallat olduğu sıradan bir dram... Makedonya'nın 2008 Oscar adayı Gölgeler, korkunç bir araba kazasından kurtulduktan sonra hayatı değişen genç ve yakışıklı Şanslı Lazar'ın hikâyesini anlatıyor. Lazar, tuhaf insanlarla tanışır: Yaşlı, bebekli bir adam, unutulmuş bir lehçe konuşan ihtiyar bir kadın, hazin bir sırrı olan genç ve güzel bir kadın... Peki ama bu insanlar neden onu seçmiştir? Bu soruya cevap verebilmek için Şanslı artık büyümeli ve olmayı istediği adam olmalıdır.

Cinnet



Yurt İçi Vizyon Tarihi
3/10/2008

Yönetmen Tony Giglio

Oyuncular Josh Randall, Brianna Brown, Nick Searcy, Sascha Rosemann,

Stüdyo

Dağıtıcı Firma

Kategori: Aksiyon, Komedi

Süre:

Altyazı: Türkçe

Ses: Ingilizce

Konu: Mike ve kız arkadaşı Sheryl birlikte tatile çıkarlar.. Kamp çadırlarını Batı Virginia’nın dağlarında sivrisinekleri ile ünlü bir bölgede kurarlar. Burada bulacakları tek şey ise korkunç bir kabustur...Sheryl ortadan kaybolur Mike ise onu aramak için yola koyulur. Park görevlilerinden yardım ister fakat bu hiç bir işe yaramaz. Mike sonunda kız arkadaşını ormanda kendi başına aramaya karar verir.. Karşısına çıkan küçük bir klubede korkunç görünüşlü bir kadınla karşılaşır. Kadın ona yardım edebileceğini söyler fakat Mike’ın boş bir anından faydalanıp başına vurarak bayıltır. Mike gözünü açtığında Sheryl’ın bir masada kurban edilircesine ellerinden bağlı bir şekilde yattığını görür... Şeytani bir planın ortasındadırlar...
 
Designed by: NewWpThemes | Converted to Blogger by Professional Blogger Templates | Contact | About